torstai 31. heinäkuuta 2014

Kirppiskierros



Muutamana viime päivänä on tullut koluttua kirpputoreja lähellä ja vähän kauempanakin (ja juu, tunnustetaan, yhdessä kangaskaupassa ihan nopeasti vain piipahdettiin). Saalis ei ole ollut suurensuuri (ainakaan odotuksiin nähden, hih!), mutta seura sitäkin parempaa. Parhaimmat palat esittelyssä!



Tämä nukke huhuili minulle lattialla olevasta korista, johon melkein kompastuin. Ihastuin oitis, vaikka yleensä en osta pelkkiä koriste-esineitä. Tyttö tuo mieleeni erään rakkaan nuoruudenystäväni (vaikka nuoriahan tässä vieläkin ollaan, eikös vaan ;)) ja nostaa hymyn huulille. Nukke muistuttakoon minua ajattelemaan lämpöisiä ajatuksia =)



Hyväkuntoista ja edullista pellavaliinaa ei voi koskaan ohittaa, varsinkaan jos kuviot ovat näin iloisia! Kiitos J ihanasta kirppariseurasta! Hyvin jaksettiin "puolimaratooni" helteistä huolimatta =)



Patalaput ovat aina tarpeen. En tiedä raaskinko näitä käyttää, ehkä niille täytyy metsästää jokin söpö naulakko, missä saisivat koreilla =)



Matto sen sijaan pääsi heti käyttöön. Tai siis sitten kun villakoirille ja mehuläiskille oli annettu keittiössä kyytiä =) Tosin maton myötä kyllä pitäisi vaihtaa verhot ja ehkä hetekan päällinenkin jajaja... =D


❉   ❉   ❉
  Tervetuloa lukijaksi Jasmina!

2 kommenttia:

  1. Heinoja löytöjä! Näyttäisivät sopivan punaisiin lampunvarjostimiin ja emalipannuihin, joita nähtiin joitakin postauksia sitten. T. Sisko k

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös ;) Taitaa olla joku punainen kausi menossa, tai ehkä mulla on aina! Patalappuja olis ollut hempeämpiäkin sävyjä, mutta noi oli niin pirteät, että oli ihan pakko napata mukaan!

      Poista